Spring naar content

Kom leren en werken bij
Crown Van Gelder

Crown Van Gelder als jouw springplank

Ontdek de wereld van papier

Of je nu op zoek bent naar een stage of een nieuwe richting voor je carrière. Als erkend leerbedrijf nemen wij je graag mee in de fascinerende wereld van duurzaam papier. Er schuilt enorm veel kennis en expertise binnen onze organisatie die we graag delen met studenten of nieuwe collega’s. Ook leren we graag van jou natuurlijk. Zelfs al zijn we 125 jaar oud, we zijn nog lang niet uitgeleerd.

Op zoek naar een stageplek?

Klanten over de hele wereld bestellen ons papier. Je kunt dan ook alle onderdelen van een corporate organisatie met een internationaal karakter bij ons verkennen. Studenten en omscholers met verschillende achtergronden kunnen dus bij ons terecht.

Werken en leren?

Wij werken samen met diverse partijen in de regio IJmond. Met onder andere Goflex, MyTech, Techport en de Tata Academy zorgen wij voor goed opgeleide techneuten die breed inzetbaar zijn in de regio.

3-Isometric-Books_Mockup_PSD@2x

Onze partners

Geef je carrière een boost en laat je omscholen!

Gevoel voor techniek en een gezonde dosis ambitie. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten die je nodig hebt om je bij ons om te scholen. Wij leren je graag alles over ons high-tech productieproces. Met de juiste instelling ontwikkel je je zo razendsnel tot een onmisbaar onderdeel van ons team.

TORREN_210325_1_0258@2x

Leef je uit in een hoogtechnologische omgeving

Onze collega’s weten het maar al te goed: er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren bij Crown Van Gelder. In onze fabriek produceren we ruim 200 soorten papier, wekken we stroom op met onze warmtekrachtcentrale en zuiveren we ons water in een zuiveringsinstallatie. Meer dan genoeg technieken om te verkennen dus!