Spring naar content

Kom werken bij Crown Van Gelder

Je vindt ons papier overal

Over Crown Van Gelder

Al 125 jaar nieuwsgierig

Al meer dan een eeuw vindt ons bedrijf zichzelf steeds opnieuw uit. En nu de wereld steeds sneller verandert, zijn wij nieuwsgieriger dan ooit. Hoe kunnen wij bijdragen aan deze nieuwe, duurzame wereld?

Ontwikkelen en vernieuwen. Het zijn sleutelwoorden bij ons op de werkvloer. Zowel in de productiehal als op kantoor staan onze werkzaamheden in het teken van het vinden van steeds betere oplossingen in alles wat we doen. De ontwikkeling van onze collega’s is daarin essentieel. Alleen met een team dat constant blijft ontdekken en leren, kunnen wij voorop lopen om de wereld van papier te veranderen.

in582gfs

Een regionale werkgever waar je bij wilt horen

Onze ambitie is kristalhelder: we willen een prachtig bedrijf zijn om bij te werken. Om dat doel te bereiken, innoveren wij ook als werkgever. Wij geloven in een bijzonder veilige werkplek waarin onze collega’s elke dag met passie en plezier aan de slag gaan. Wij investeren dan ook flink in de gezondheid en professionele ontwikkeling van onze mensen. We willen het allerbeste uit ons team halen om zo samen te werken aan onze missie: door innovatieve papieroplossingen bijdragen aan een duurzamere, betere wereld. Een missie die wordt onderstreept door onze kernwaarden: waardegericht, vernieuwend, verbindend en duurzaam.

Elke schakel is van belang

Crown Van Gelder bestaat uit een team van 250 toegewijde professionals. Sommige collega’s werken al meer dan dertig jaar bij ons bedrijf. Anderen staan aan het begin van hun carrière. Iedereen levert een onmisbare bijdrage aan ons succes. Elke schakel in onze organisatie is cruciaal om een zo goed mogelijk eindproduct te realiseren én te zorgen voor een tevreden klant. Bij Crown Van Gelder doen we het écht samen. Wij geven je dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Door onze collega’s de ruimte te geven om te groeien, wordt ons team elke dag sterker.

Je vindt ons papier overal

Van boeken en magazines tot verpakkingen voor ijs, pepermunt en suiker. En van posters, brieven en flyers tot diploma’s, cheques en postzegels. Ons papier wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo raakt jouw werk elke dag de levens van miljoenen mensen.

Hier wordt ons papier allemaal voor gebruikt

Een speeltuin van techniek

Van pulp tot papier. In ons uitgebreide machinepark verzorgen wij elke stap in het productieproces. Wij werken hard om onze fabriek door middel van automatisering en robotisering te transformeren tot een industrie 4.0 productieomgeving. Ook wekken wij zelf stroom op met een warmtekrachtinstallatie en zuiveren wij ons afvalwater in onze eigen zuiveringsinstallatie. Dus voor wie een hart heeft voor technologie is onze fabriek een meer dan 5000m2 grote speeltuin van techniek.

Continu in ontwikkeling

Elke dag denken wij na over hoe wij de papierwereld kunnen verbeteren en vernieuwen. Samen met onze partners natuurlijk.

shopping-bag22@2x

Crown Van Gelder introduceert duurzaam papier gemaakt van Nederlands suikerbieten

Een wereldprimeur waar we trots op zijn. In samenwerking met Cosun ontwikkelden we Crown Native: papier gemaakt met suikerbietenpulp. Zo gebruiken we minder houtvezels en realiseren we een besparing van 16% op het milieu.

Samenwerking: de sleutel tot grensverleggende innovatie

Wat de een weggooit, is een waardevolle grondstof voor de ander. Waar suikerbietenpulp tot voor kort werd gebruikt als biomassa of veevoer krijgt het een hoogwaardige nieuwe functie in ons papier. Door samen te werken, ontstaan unieke kansen.

Nam libero tempore, cum soluta nobiseligenminusdi oatque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi. Sin