Spring naar content

Kom werken bij Crown Van Gelder

Vacatures

kantoor

Samen de wereld van papier veranderen

Kansen en mogelijkheden. Jouw ogen zien ze overal. Je voelt je dan ook thuis in een flexibele, wendbare organisatie met korte lijnen. Gedreven door uitdaging en nieuwsgierigheid, werk je nauw samen met klanten en collega’s om het elke dag iets beter te doen. Zo weet jij écht het verschil te maken.

Herkenbaar? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Al 125 jaar maken we papier. Maar ondanks onze lange historie denken wij stiekem: the best is yet to come…! De wereld verduurzaamt in steeds hoger tempo. Wij willen voorop lopen in deze groene revolutie en de wereld van papier duurzamer maken. Bij ons werk je dan ook in een snel veranderende organisatie waarin geen dag hetzelfde is.

Alle afdelingen van onze organisatie vind je op één locatie in Velsen-Noord. Wat je functie ook is, het resultaat van je werk is altijd tastbaar en dichtbij. Van inkoop, sales en marketing tot HR, HSE, finance en IT. Het gevoel dat we het echt samen voor elkaar krijgen is dan ook sterk. Crown Van Gelder is groot genoeg om de wereld te bedienen, maar klein genoeg om elkaar te kennen.

Group 560@2x

Uitgelichte vacatures

Medewerker Planning

Ben jij goed met cijfers èn mensen? Als medewerker planning ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het plannen en indelen van de productieorders voor onze productielijnen. Jij ziet jouw werk als een grote puzzel en je vindt het een enorme uitdaging om de prefecte balans te vinden tussen de vraag van de klant en het behalen van optimaal rendement voor onze organisatie.
find out more

Manager financiële Administratie

In jouw job als Manager van de Financiële Administratie ben jij niet alleen bezig met Financiële vraagstukken. Je bent ook de eigenaar van verschillende projecten omtrent verandermanagement en procesverbeteringen. Dit maakt de functie dynamisch waar veel ruimte is voor eigen inbreng!
find out more

Business Controller

In jouw functie Business Controller ben jij iemand die zich graag beweegt tussen de verschillende afdelingen van Crown van Gelder. Hierbij kijk je niet alleen naar de cijfers, want jouw analyses gaan verder dan dat, zij vertellen het verhaal achter de cijfers. Voor jou is het dan ook een uitdaging om steeds weer nieuwe kansen en verbeteringen toe te passen. Kortom een job waarmee je veel impact kunt maken!
find out more

Open Sollicitatie

Op dit moment geen vacature die bij jou past? Verstuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!
find out more