Spring naar content

Kom werken bij Crown Van Gelder

Vacatures

kantoor

Samen de wereld van papier veranderen

Kansen en mogelijkheden. Jouw ogen zien ze overal. Je voelt je dan ook thuis in een flexibele, wendbare organisatie met korte lijnen. Gedreven door uitdaging en nieuwsgierigheid, werk je nauw samen met klanten en collega’s om het elke dag iets beter te doen. Zo weet jij écht het verschil te maken.

Herkenbaar? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Al 125 jaar maken we papier. Maar ondanks onze lange historie denken wij stiekem: the best is yet to come…! De wereld verduurzaamt in steeds hoger tempo. Wij willen voorop lopen in deze groene revolutie en de wereld van papier duurzamer maken. Bij ons werk je dan ook in een snel veranderende organisatie waarin geen dag hetzelfde is.

Alle afdelingen van onze organisatie vind je op één locatie in Velsen-Noord. Wat je functie ook is, het resultaat van je werk is altijd tastbaar en dichtbij. Van inkoop, sales en marketing tot HR, HSE, finance en IT. Het gevoel dat we het echt samen voor elkaar krijgen is dan ook sterk. Crown Van Gelder is groot genoeg om de wereld te bedienen, maar klein genoeg om elkaar te kennen.

Group 560@2x

Uitgelichte vacatures

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).