Spring naar content

Kom werken bij Crown Van Gelder

Vacatures

kantoor

Samen de wereld van papier veranderen

Kansen en mogelijkheden. Jouw ogen zien ze overal. Je voelt je dan ook thuis in een flexibele, wendbare organisatie met korte lijnen. Gedreven door uitdaging en nieuwsgierigheid, werk je nauw samen met klanten en collega’s om het elke dag iets beter te doen. Zo weet jij écht het verschil te maken.

Herkenbaar? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Al 125 jaar maken we papier. Maar ondanks onze lange historie denken wij stiekem: the best is yet to come…! De wereld verduurzaamt in steeds hoger tempo. Wij willen voorop lopen in deze groene revolutie en de wereld van papier duurzamer maken. Bij ons werk je dan ook in een snel veranderende organisatie waarin geen dag hetzelfde is.

Alle afdelingen van onze organisatie vind je op één locatie in Velsen-Noord. Wat je functie ook is, het resultaat van je werk is altijd tastbaar en dichtbij. Van inkoop, sales en marketing tot HR, HSE, finance en IT. Het gevoel dat we het echt samen voor elkaar krijgen is dan ook sterk. Crown Van Gelder is groot genoeg om de wereld te bedienen, maar klein genoeg om elkaar te kennen.

Group 560@2x

Uitgelichte vacatures

Administratief medewerker inkoop

Als administratief medewerker inkoop ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor alle goederen en diensten voor Crown Van Gelder. Je hebt in deze functie veel contacten met diverse collega's, maar ook met leveranciers uit binnen én buitenland! Je verwerkt interne bestel-aanvragen en inkooporders, je controleert de orderbevestigingen, bewaakt de levertijden en controleert de facturen. Dit allemaal om het inkoopproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen!
find out more

Junior Business controller

Krijg jij er energie van om aan de hand van analyses advies te geven? En lijkt het jou leuk om de verschillende afdelingen te adviseren, door middel van presentaties met daarin de juiste inzichten, conclusies en aanbevelingen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
find out more

Open Sollicitatie

Op dit moment geen vacature die bij jou past? Verstuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!
find out more

HR Adviseur

Als HR Adviseur krijg je diverse afdelingen van onze organisatie onder je hoede waarbij je toeziet op (en helpt bij) de juiste uitvoering van HR beleid. Je schakelt eenvoudig tussen strategisch/tactische en operationele vraagstukken. Jij weet wie je interne stakeholders zijn, zoekt die proactief op, weet op alle niveaus effectief te communiceren en je voert een onmisbare invloed uit op het verder versterken van onze interne teams. Een prachtige functie waarbij je écht impact kunt maken in een fascinerende werkomgeving.
find out more