Spring naar content

Kom werken bij Crown Van Gelder

Vacatures

werken in techniek

Kom werken in techniek en technologie

Een soepel draaiende machine en een perfect product dat ‘van de band rolt’. Daar gaan jouw ogen van glimmen. Zet jou voor een technologische uitdaging en je technische geest draait direct op volle toeren, op zoek naar de beste oplossing. Jij gelooft dan ook dat je nooit écht bent uitgeleerd en bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en nieuwe ideeën van collega’s. Want de mooiste resultaten boek je samen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Ons machinepark is omvangrijk. Zo hebben we naast onze twee 100 meter lange papiermachines onze eigen warmtekrachtcentrale en waterzuiveringsinstallatie. Kom onze technische dienst versterken en zorg voor het onderhoud en de optimalisatie van onze machines. Of ga aan de slag in ons R&D laboratorium om vernieuwende papiersoorten te ontwikkelen. Als onderdeel van ons team van monteurs, technici en technologen werk je bovendien nauw samen om onze industrie 4.0 fabriek steeds slimmer en efficiënter te maken.

Met onze 125-jarige historie bulkt onze organisatie van de kennis en expertise. We produceren dan ook de meest ingewikkelde, complexe papiersoorten in onze sector. Bij Crown Van Gelder werk je in een hoogtechnologische omgeving waarin ontwikkeling en innovatie sleutelwoorden zijn. Uitgeleerd raak je bij ons nooit!

Uitgelichte vacatures

Hoofdwerktuigkundige Ploegendienst

Wist jij dat papier het meest natuurlijke stukje hightech is? Crown Van Gelder maakt speciaal papier voor grafische en industriële toepassingen. Dit doen wij al bijna 125 jaar voor klanten wereldwijd en telkens vernieuwend. Met ruim 170 collega’s zijn wij groot genoeg om doorgroeimogelijkheden te bieden en overzichtelijk genoeg voor persoonlijke aandacht hierbij. Wij werken met én voor elkaar.
find out more

Hoofd Technische Dienst

Jij weet als verbindende people manager je weg te vinden in een omgeving waar altijd iets gebeurt. In deze dynamiek heb jij aandacht voor het individu én het team! Zo bouw je aan de ontwikkeling van het team én aan een goed productieresultaat! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en solliciteer!
find out more

Werkvoorbereider / Planner

Je bent een echte regelaar en weet je collega's te enthousiasmeren en motiveren. Accuratesse en 'de puntjes op de ï zetten' zijn jouw unique selling points. Met het efficiënt plannen van het onderhoud en het beheer van diverse equipments ondersteun je op actieve wijze je collega's van zowel de technische dienst als productie.

Meer weten? Lees snel verder en solliciteer!
find out more