Spring naar content

Kom werken bij Crown Van Gelder

Vacatures

werken in techniek

Kom werken in techniek en technologie

Een soepel draaiende machine en een perfect product dat ‘van de band rolt’. Daar gaan jouw ogen van glimmen. Zet jou voor een technologische uitdaging en je technische geest draait direct op volle toeren, op zoek naar de beste oplossing. Jij gelooft dan ook dat je nooit écht bent uitgeleerd en bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en nieuwe ideeën van collega’s. Want de mooiste resultaten boek je samen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Ons machinepark is omvangrijk. Zo hebben we naast onze twee 100 meter lange papiermachines onze eigen warmtekrachtcentrale en waterzuiveringsinstallatie. Kom onze technische dienst versterken en zorg voor het onderhoud en de optimalisatie van onze machines. Of ga aan de slag in ons R&D laboratorium om vernieuwende papiersoorten te ontwikkelen. Als onderdeel van ons team van monteurs, technici en technologen werk je bovendien nauw samen om onze industrie 4.0 fabriek steeds slimmer en efficiënter te maken.

Met onze 125-jarige historie bulkt onze organisatie van de kennis en expertise. We produceren dan ook de meest ingewikkelde, complexe papiersoorten in onze sector. Bij Crown Van Gelder werk je in een hoogtechnologische omgeving waarin ontwikkeling en innovatie sleutelwoorden zijn. Uitgeleerd raak je bij ons nooit!

asset-1@2x

Uitgelichte vacatures

Mechanisch proces technicus (dagdienst en consignatie)

De afdeling onderhoud bestaat uit twee technische teams. Deze zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van preventief en correctief onderhoud aan onze twee papiermachines, ook wel PM’s genoemd. Beide groepen bestaan uit mechanische en elektrische/E&I monteurs. Als Mechanisch Proces Technicus ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud aan de installaties van één van onze papiermachines.
find out more

Monteur E&I (Dagdienst + Consignatie)

De dienst onderhoud & voorzieningen onderhoudt onze papiermachines, de warmtekrachtcentrale, de afvalwaterzuiveringsinstallatie, alle gebouwen en het terrein. De afdeling TD-onderhoud bestaat uit 2 technische teams die het preventief en correctief onderhoud coördineren en uitvoeren. Deze teams focussen op een van de twee papiermachines. Een team bestaat uit een groep mechanische-, elektrische-/E&I monteurs en een chef onderhoud. De monteurs werken zelfstandig binnen een breed werkgebied met elk hun eigen specialisme. Zij werken in dagdienst maar buiten de dagdienst vangt het team calamiteiten op vanuit een consignatierooster (gemiddeld 1 x per 4 weken). Bij onderbezetting van de 24/7-storingsdienst vallen de elektromonteurs incidenteel in de ploegendienst in als vaste reserve.

Meer weten? Lees snel verder en solliciteer!
find out more

Open Sollicitatie

Op dit moment geen vacature die bij jou past? Verstuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!
find out more