Spring naar content

Kom werken bij Crown Van Gelder

Vacatures

werken in techniek

Kom werken in techniek en technologie

Een soepel draaiende machine en een perfect product dat ‘van de band rolt’. Daar gaan jouw ogen van glimmen. Zet jou voor een technologische uitdaging en je technische geest draait direct op volle toeren, op zoek naar de beste oplossing. Jij gelooft dan ook dat je nooit écht bent uitgeleerd en bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en nieuwe ideeën van collega’s. Want de mooiste resultaten boek je samen.

Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Ons machinepark is omvangrijk. Zo hebben we naast onze twee 100 meter lange papiermachines onze eigen warmtekrachtcentrale en waterzuiveringsinstallatie. Kom onze technische dienst versterken en zorg voor het onderhoud en de optimalisatie van onze machines. Of ga aan de slag in ons R&D laboratorium om vernieuwende papiersoorten te ontwikkelen. Als onderdeel van ons team van monteurs, technici en technologen werk je bovendien nauw samen om onze industrie 4.0 fabriek steeds slimmer en efficiënter te maken.

Met onze 125-jarige historie bulkt onze organisatie van de kennis en expertise. We produceren dan ook de meest ingewikkelde, complexe papiersoorten in onze sector. Bij Crown Van Gelder werk je in een hoogtechnologische omgeving waarin ontwikkeling en innovatie sleutelwoorden zijn. Uitgeleerd raak je bij ons nooit!

asset-1@2x

Uitgelichte vacatures

E&I Procesmonteur (twee ploegendienst)

Als Monteur Elektrotechnische Installaties houd je je bezig met het onderhoud van alle installaties van onze twee papiermachines. Hierbij richt jij je hoofdzakelijk op de elektrotechniek met zo nu en dan een zijsprong naar de mechanische techniek. Hierbij werk je in teamverband, maar ook individueel. Een dynamische functie, waarbij geen dag hetzelfde is, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng!
find out more

Onderhoudsmonteur WTB (twee ploegendienst)

Naast een passie voor techniek ben jij ook iemand die graag eigenaar is over verschillende projecten. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook projecten die bijvoorbeeld tijdens de onderhoudsstop plaatsvinden. Een dynamische functie, waarbij geen dag hetzelfde is, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng!
find out more

Storingsmonteur (nachtdienst)

Naast een passie voor techniek ben jij ook iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en er alles aan doet om een probleem op te lossen. Een dynamische functie, waarbij geen dag hetzelfde is, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng! Werk je graag in de nacht en ben je graag extra vrij overdag, solliciteer dan nu!
find out more